Thuis

Qingdao I Vogue International Trading Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

I Vogue als fabriek is professioneel bezig geweest met het ontwikkelen van cosmetische product volgens de eisen en de ideeën van klanten. De valse wimpers zijn onze hoofdproducten met inbegrip van Strookzwepen, Wimperuitbreidingen en Volumewimpers. In materialen, omvatten onze zwepen Echte Minkwimper, Synthetische Wimper, Paardwimper, Stoffenwimper, Veerwimper en Document Wimper. De privé etikettering verpakking wordt ingestemd met. Onze ontwerper kan helpen de verpakking volgens uw ideeën en verzoeken ontwerpen.
Onze producten zijn selled aan vele landen en genieten van een zeer goede reputatie onder klanten geweest. Plsvertrouwen zullen wij uw beste keus van cosmetischee producten zijn.
U kon geen geluk kopen, maar u kon zwepen kopen, dat hetzelfde ding is. Laat schoonheid gemakkelijker maken!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 2013, meer dan 6 jaar ervarings in de productie van wimpers.

 

Nadruk slechts op wimper.

 

Met meer dan 6 jaar die ervaringen vervaardigen, hebben wij allerlei wimpers naar Europa, de V.S., Australië, Midden-Oosten, Mexico, Brazilië, Nigeria enz. uitgevoerd. Wij kunnen de zwepen van uitstekende kwaliteit van laagste prijzen aan groothandelaars voorzien. In verband met de stijlen, leveren wij hoofdzakelijk de uitbreidingen van de minkwimper, 3D uitbreidingen van de minkwimper; Paardwimpers; Voswimpers; Synthetische wimpers; Zijdewimpers; Individuele zwepen; Volumezwepen; Verschillende de make-uphulpmiddelen enz. van gloedwimpers ook.

 

 

Qingdao I Vogue International Trading Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 11~50

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%